Dogodek s počitnic 

   V nedeljo me je mami zbudila ob 6:30 zjutraj. Pripravil sem se za smučanje na Krvavcu. Pred našim blokom smo morali počakati mojega strica Daniela, da naju pobere. Do Krvavca smo se vozili skoraj 2 uri. Med vožnjo smo se še ustavili na kavi in počakali babico in dedka.  

Ko smo prišli do Krvavca, smo se uredili. Obuli smo pancerje, vzeli smučke in palice in odšli na vrh Krvavca z gondolo. Po 10-minutni vožnje z gondolo, smo končno prišli na Krvavec in opazili, da je bilo megleno. To je bilo strašno, saj nisi videl proge, ljudi in palic za označbo proge. Zaradi megle in kupov snega sem tudi dvakrat padel. Potem nam je Daniel pokazal še eno strmo progo, ki se imenuje Zvoh. Tam si se smučal med oblaki. Zgoraj je bilo vse lepo, odprto in sonce, par metrov dol pa že spet megla. Mojo babico je bilo zaradi megle zelo strah, saj je mislila, da bo padla, se poškodovala ali izgubila. Po dveh vožnjah po Zvohu smo odšli na čaj in na pomfri. Po čaju nam je Daniel še pokazal skrivno pot. Tudi vreme se je malce izboljšalo.  

Na poti nazaj sem že spet zaspal v avtu. Ko smo prišli domov, mi je bilo zelo žal za babico, saj jo je zgrabila panika. Želim si, da bi šel večkrat na Krvavec. 

Jaka Kaiser, 5.b 

Dostopnost