ZIMSKA ŠOLA V NARAVI 

ROGLA 

(9.1 – 13.1. 2023) 

 

 

V ponedeljek, 9. januarja smo se odpravili v šolo v naravi. Odpravili smo se zjutraj, okoli devete ure. Kovčke, torbe in opremo smo naložili na avtobus in se odpeljali na Roglo. V šolo v naravi smo šli z namenom, da se tisti, ki ne znajo smučati, naučijo.  

Ko smo prišli na Roglo je deževalo, zato dopoldne nismo smučali. Popoldne smo smučali, jaz sem prvič stopila na smuči, zato je bil občutek drugačen. V torek smo smučali dopoldne in popoldne. Zvečer pa smo šli na pohod in na to smo imeli kino. Ko smo se zbudili je bila sreda. Dopoldan na smučanju me je obiskal dedi, popoldan pa sem se prvič smučala po malo bolj strmem hribu. V sredo smo imeli tudi disko, šli smo v športno dvorano in na adrenalinske sanke. Naslednji dan, v četrtek, sem na smučanju prvič prevozila progo, ki se imenuje Mašinžaga in sem bila zelo vesela. Popoldan od 16h – 21h smo se lahko v sobah igrali ali imeli obiske. Vmes smo morali tudi spakirati stvari za domov. V petek smo smučali samo dopoldan, saj smo popoldan odšli domov.  

Ko sem pred šolo zagledala atija, sem ga takoj objela, bila sem zelo vesela, da ga vidim. Želim si, da bi še kdaj smučala. 

 

Neža Konec, 5.b

Dostopnost